מתכת בעיצוב הבית – איך זה משפיע אלינו?
כיסא מתכת כחול

מתכת בעיצוב הבית – איך זה משפיע אלינו?

האם תהיתם פעם כיצד חומרים שונים משפיעים עלינו? ניקח לדוגמא מתכת. אני מחבבת מתכת מאוד כמעצבת, ישנם שלל מוצרים שעשויים ממתכת – החל מדקורציה ועד לבניית בית שבו היא חלק בלתי נפרד מהמבנה, מסגרות חלונות הן בעיקר מתכת, דלתות כניסה, גדרות, אפילו רעפים.

אך מסתבר שלחומרים שונים יש רטטים שונים. לחלקם יש השפעה חיובית על אדם, בעוד שלאחרים קצת פחות, וישנם גם כאלה שעם הרטט שלהם יכולים לדכא את הרטטים של האדם.

לצערי, מסתבר שלא כל מה שיפה ופרקטי, הוא באמת חיובי לנו, והמתכת שאנחנו כל כך רגילים אליה שייכת לקטגוריה הזו.

רטטי המתכת כה חזקים שמדכאים את כל הרטטים האחרים, לא במקרה פלאפונים במעליות לא תופסים. זה משפיע עלינו בצורה כזאת שרטטי התודעה שלנו שנועדו להוביל אותנו אל הנעלה, אל האהבה, להביא תחושה של חיבור ליקום – מטעוותים ויורדים לרמת האינסטינקטים בדומה לחיה: לתפוס, לאכול, לנשוך…

ככל שיש יותר מתכת מסביב, הויברציות שבתוך הראש מתעוותות יותר. עזבו שאנחנו מעבירים המון זמן בקופסאות מתכת (מכוניות) ושיש אותה בכל בית, ישנם בתים שלמים שעשויים ממתכת – עם חיפוי קירות וגגות ממתכת. דמיינו מה קורה לתודעה שם ….

אגב, כל המונומנטים הארכיטקטוניים הגדולים והעתיקים נבנו ללא שום מתכת ועדיין עומדים, בעוד מבני הבטון המזויין שלנו נופלים כל הזמן…

זה לא אני המצאתי, זהו ואסטו שאסטרה – המדע הוודי העתיק על בניית ועיצוב הבית בהתאם לחוקי הטבע והאנרגיות של היקום. ואסטו מלמדת אותנו לגשת לעיצוב הבית באופן מודע, כדי לרתום את אנרגיות הטבע לטובתנו ולמשוך לחיינו אושר, שפע ובריאות.🕉

השאלה היא מה לעשות? איך להסתדר ללא מתכת בעיצוב הבית ועדיין להיות מסוגלים לבנות בית או לעצב אותו יפה?

ובכן, אולי אי אפשר להימנע מזה לגמרי במסגרת התקציב הרגיל, אבל כן אפשר לגשת לעיצוב באופן מודע ולהפחית את השימוש במתכת למינימום, ועל זה, כמו כן על חומרים עם השפעות חיוביות, בהחלט אספר לכם בפוסטים הבאים!

נעים מאוד, קוראים לי מעיין בן דב

אני אדריכלית לפי כוחות הטבע ומתמחה בואסטו - המדע ההודי העתיק על עיצוב הבית לפי חוקי הטבע וזרימות האנרגיה של היקום. אשמח לסייע לכם לעצב בית חם, הרמוני ובריא, שתומך בכל בני הבית.
לפרטים חייגו 054-6232766