?מתי עיצוב הבית יכול לעורר תוקפנות

?מתי עיצוב הבית יכול לעורר תוקפנות

 

כולנו יודעים שבית יכול להשפיע על מצב הרוח, אבל מי היה מאמין שהתכנון יכול לעורר תוקפנות ואלימות.

 עצבים, כעס, מריבות – במידה מסוימת כולנו מכירים את זה, אבל לפעמים זה יכול להיות חסר פרופורציות ולהפוך לסיוט מתמשך😰.

 כן כן, והכי מעניין שהמרחב סביבנו בבית יכול להפוך לזרז.  הנקודה כאן היא לא שהבית צפוף וחשוך, למרות שכולנו יודעים שבכל האזורים הבעייתיים הבתים נראים בדיוק כך, הנקודה היא בליקויים במבנה האנרגיה של הבית.

 כבר כתבתי על מבנה האנרגיה: ישנם 4 רוחות השמיים 🧭 וכל אחד מהם נושא איכויות אנרגטיות מסוימות המתארגנות לתוך 5 אזורים בביתנו ומשפיעות על תחומי חיים שונים.  כאשר לאחד מהאזורים האלה בבית יש ליקויים, חוסר איזון מופיע במבנה כולו.  דמיינו למשל שהראש פגום🤕, כיצד הדבר ישפיע על תפקוד הגוף?  תארו לעצמכם שהוא פגום מאוד או חסר בכלל…

 לכן, כאשר יש ליקויים בבית באזור צפון מזרח ↗️, זה יכול לעורר תוקפנות.  האזור הצפון מזרחי נושא את התכונות של יסוד המים 💧: חשיבה, הבנה, רוגע, טבילה, עומק.  וככל שאזור זה נפגע יותר, הוא מתחיל להשפיע על אזור הדרום מזרחי ↘️, הנושא את תכונות האש 🔥: פעילות, פעולה, אור, יצירתיות.

 כאשר ישנן בעיות במים – אש עלולה להפוך לדומיננטית – ותכונותיה השליליות באות לידי ביטוי: יובש, זעם, תוקפנות ואפילו אלימות, היא שורפת את הכל בדרכה☄️.

 

 מה הכוונה לליקויים באזור צפון מזרח:

❌ כשיש חדרי אמבטיה בפינה הצפון מזרחית

❌  כשהמטבח ממוקם שם

 ❌ כשחדר הכביסה ממוקם שם

 ❌ כאשר הבית ממוקם בהטייה ביחס לכיווני האוויר

❌ כאשר אזור המים חסר חלקית

❌  אבל הדבר מתחיל להיות ממש מסוכן כאשר הבית אינו מלבני, אלא בצורת ״ר״ ואזור המים נעדר לחלוטין

 

 מה לעשות?

✔️ לתכנן בית חדש על פי עקרונות האנרגטיות

✔️ לשפץ

 אך אם אין מים ואין מה לעשות, כדאי לחפש דרכים להימלט מהבית הזה.  מים אכן מייצגים ראש במבנה אנרגיה, וללא הראש, חיים נורמליים בלתי אפשריים.

נעים מאוד, קוראים לי מעיין בן דב

אני אדריכלית לפי כוחות הטבע ומתמחה בואסטו - המדע ההודי העתיק על עיצוב הבית לפי חוקי הטבע וזרימות האנרגיה של היקום. אשמח לסייע לכם לעצב בית חם, הרמוני ובריא, שתומך בכל בני הבית.
לפרטים חייגו 054-6232766